Slimslopen

creëert ruimte

Certificering

Hieronder een overzicht van de certificeringen die in ons bezit zijn.

VCA**

De VCA betekenis is een veelzijdig en uitgebreid programma dat uw bedrijf helpt om veilig en gezond en milieuvriendelijk te werken, met als doel om het aantal ongevallen te verminderen. De VCA betekenis is van meerwaarde voor bedrijven die veilig en gezond en milieuvriendelijk werken belangrijk vinden en hierin structureel willen verbeteren en investeren. En juist ook voor bedrijven die werkzaam zijn in een risicovolle sector of in een risicovolle omgeving werken is VCA bedoeld.

BRL SVMS-007

BRL SVMS-007 is een beoordelingsrichtlijn voor veilig en milieukundig slopen welke wordt beheerd door Stichting Veilig Slopen. De BRL SVMS-007 bevat eisen op het gebied van veilig en milieukundig slopen, maar ook milieuwetgeving en arbowetgeving zijn er in verwerkt. Met het BRL SVMS-007 certificaat weten uw opdrachtgevers en belanghebbenden dat u veilig en milieukundig sloopprojecten uitvoert, waarbij u een gedegen voorbereiding treft inzake stoffeninventarisatie, sloopplannen zorgvuldig voorbereidt en uitvoert, u beschikt over deskundig personeel en u kunt verantwoorden dat u vrijkomende sloopmaterialen alleen afvoert naar bevoegde afnemers. U kunt dus met het certificaat aantoonbaar maken dat u een betrouwbare partij bent voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord uitgevoerde sloopprojecten.

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is het kenniscentrum die certificering van erkende leerbedrijven verzorgt voor o.a. zorginstellingen. In Nederland mogen MBO studenten alleen stage lopen bij een erkend leerbedrijf. Als dit niet het geval is dan zal de stage als ‘niet geldig’ worden beschouwd en zal de stage nogmaals bij een ander bedrijf moeten worden uitgevoerd door de student. Regelmatig ontstaan hierdoor problemen voor de studenten, zij lopen immers studievertraging op. Dit is de reden waarom wij, voordat wij een student bij een instelling plaatsen altijd controleren of de instelling wel of niet erkend is.

Contact

Bezoekadres
Sloopwerken van Lith b.v.
Nieuwe Provincialeweg 1
5398 KG ‘t Wild (Maren-Kessel)

Telefoon +31 412 479 434
Mail info@slimslopen.nl
Vind ons met Google Maps

Postadres
Postbus 42
5397 ZG Lith

Bedrijfsgegevens
BTW Nummer: 8084.21.049.B01
KvK Nummer: 16016921
Beleidsverklaring
Privacyverklaring

Certificeringen